Forum Replies Created

Viewing 1 - 10 of 503 posts
  • Scott Davis

    June 8, 2017 at 2:23 pm

    Thanks Michael. That did the trick. I always forget that I need to do that on upgrades.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    June 13, 2016 at 2:57 pm

    Thanks. I must have missed the Connect download. I have it installed and now need to play with it a bit.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    February 26, 2016 at 11:37 pm

    In this particular instance; there is no common TC.

    Thanks for the link! It works beautifully to a point. There is an edit point where the second bit of audio comes in. I can’t autosync the sequence if there is an edit point.

    I’ll continue to play around with this to see if I can get it to work in this instance.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    February 23, 2016 at 2:00 pm

    Oh man. If it was a snake it would have bit me. Thanks Michael.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    January 26, 2016 at 11:52 pm

    Thanks Shane

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    January 26, 2016 at 8:40 pm

    Hi Shane,

    I’m told the proxies where created in DaVinci. I do have access to the camera originals and yes we are planning on using DaVinci to grade.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    June 30, 2015 at 4:32 pm

    Weird. I went back and remade my multi group. Now I have audio. Not sure what I did wrong the first time.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    May 9, 2015 at 1:26 pm

    Michael, The part that is not working is the guy behind the keyboard. I was hitting “control” and “command” and “D” and nothing was happening. When I hit just”command” and “D” it works perfectly. Thanks so much.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    May 8, 2015 at 8:10 pm

    Michael, thanks. It doesn’t seem to be working. I am on 8.3.1 if that maters. What is “ok” mean.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

  • Scott Davis

    April 24, 2015 at 8:43 pm

    Done. Thanks so much Oliver.

    Scott Davis
    View Scott Davis's profile on LinkedIn

Viewing 1 - 10 of 503 posts

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy