Forum Replies Created

Viewing 1 - 10 of 587 posts
  • Peter Corbett

    June 22, 2016 at 9:29 pm

    Pretty good here but all my Lumetri presets and custom ones were mixed up or gone. I’ve only opened one project but had to manually reload nearly every clip with the correct LUT. Premiere 2015.3 has reassigned most of the clips with the Phantom LUT.

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    June 22, 2016 at 7:15 am

    All working.

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    June 22, 2016 at 7:15 am

    All working.

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    June 21, 2016 at 11:35 pm

    [Oliver Peters] “I’m running BCC10 and it’s fine. Not sure about BCC9.”

    I’d rather wait and buy the Box Set upgrade. Guess I’ll upgrade Adobe and take a chance….

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    June 21, 2016 at 11:26 pm

    Anyone know if the Boris products like Continuum V9, are compatible with today major Adobe CC update? The new CC features are great, but no point updating if the plugins don’t work.

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    April 29, 2015 at 3:23 am

    Thanks David. I thought as much! Looking forward to the new Lumetri features. It seems lthat much of the post world has migrated to Premiere. It’s not sneered at anymore. 🙂

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    April 29, 2015 at 2:55 am

    [David Roth Weiss] “Oh my God, it’s a voice from the past… Hi Peter!”

    Yes it is I, the Ghost of D-Vision Past.

    Geez, I hope it’s not seven months!

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    October 7, 2014 at 9:29 pm

    No worries. That’s all good. Glad it’s working for you. When I updated, my current timeline was all black with no clips showing, but after I rebooted it was all fine.

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    October 7, 2014 at 10:01 am

    You really ought to edit your thread title seeing you have (simply) resolved your problem and we can indeed “upgrade Premiere Pro CC!”. Just screaming “Shark! Shark!” is misleading and unrepresentative.

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    October 5, 2014 at 8:06 am

    I reckon this is still busted; at least it is on my Mac Pro with Premiere CC 2014. When I try to use the Intuos4 pen to move an audio level rubber band, either the whole clip self-selects and moves, or nothing happens at all. I have to use the mouse for most stuff. Anyone else seeing this sort of behavior?

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    http://www.php.com.au

Viewing 1 - 10 of 587 posts

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy