Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Avid Media Composer Unable to get Xpress Pro w/ mojo to recognize my mini dv camera for digitizing footage.

  • Unable to get Xpress Pro w/ mojo to recognize my mini dv camera for digitizing footage.

     Dustin updated 15 years, 9 months ago 2 Members · 3 Posts
  • Dustin

    September 1, 2005 at 8:06 am

    I have Xpress Pro v. 4.5.1 with a mojo. My camcorder is a Panasonic PV-DV953D. The camera is plugged into the mojo via the 4-pin “DV” input. No matter what I do, whether start AVID with the camera plugged in or not, or with a tape or not, or on or not, in any combination, I’m unable to get avid to recognize it is plugged in so I can digitize. Within the cameras menu itself under the in/out section, DV OUT is enabled. My avid deck configurations are set to a firewire port on the avid DNA, set to the PV-DV953D as the deck (which is natively a deck from the list, I didn’t add it) Yet, I have still yet to succeed in it recognizing that it is plugged in…

  • Bill Stephan

    September 1, 2005 at 9:03 pm

    Which video input are you set to? On a Mojo system you have the choice of composite, component, s-video, and OHCI. You want the last one — that’s the firewire port.

    Bill Stephan
    Senior Editor/DVD Author
    USA Studios
    New York City

  • Dustin

    September 2, 2005 at 12:52 am

    it is set to dv (which is the last option)

Viewing 1 - 3 of 3 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy