Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Adobe After Effects Trapcode Shine with 3d layers and cameras

  • Trapcode Shine with 3d layers and cameras

  • Mike Morris

    April 2, 2005 at 12:49 am

    I have a technical question, every time I try to use trapcode shine with AE pro 6.5 while compositing with 3D layers, my preview always gets garbled… The shine looks more like incredibly aliased streaks running through the entire composition window from the bottom left corner to the top right corner. Is this a problem with 6.5 Pro and Shine, or is this a problem with my computer. (3ghz, 2 gb ram)? Any advice?

    Sib Ntsib Dua

    Xeeb

  • yoondo

    April 2, 2005 at 12:55 am

    I have the same problem. I use PC & AE 6.5. I would like get an answer on this as well.
    Thanks

  • Steve Roberts

    April 2, 2005 at 4:16 am

    Do you have the latest version of Shine? I seem to recall having this problem until I upgraded.

    Steve

  • Mike Morris

    April 2, 2005 at 7:38 pm

    I am not entirely sure which version of shine I have. I was trying to figure out the problem last night, and I noticed that it only happens when I have my quality set to “third” it works just fine for Full, Half, and Quarter, but for some reason it went crazy on third. Who knows. I guess for now I can simply RAM preview at half or quarter as to avoid the problem. Thanks for researching this one for me… I will look into the newer version of Shine.

    Sib Ntsib Dua

    Xeeb

  • Peder Norrby

    April 2, 2005 at 11:50 pm

    This is because you are using an old version of Shine. Get the latest here:
    https://www.trapcode.com/download.html

    Peder Norrby / Trapcode

Viewing 1 - 5 of 5 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy