Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums DaVinci Resolve Sound offline but it is not.

  • Sound offline but it is not.

     Tom Watson updated 3 weeks, 4 days ago 2 Members · 4 Posts
  • Alex Gat

    March 5, 2021 at 8:29 am

    Hello, very strange thing happening this morning. I opened my project and all the sound track are red. When playing there is no sound. Even stranger is the fact that the sound in question is the sound attached to video clips (and still linked to them) and that I can see the video !!!

    Any idea please ?

    If I drag the original clip from the media, it works fine, but I don’t want to redo the whole edit !

  • Tom Watson

    March 5, 2021 at 7:29 pm

    I have had similar situations happen in the past. Usually it was cured by shutting down my computer and then restarting. A simple computer restart doesn’t always work.

    Another time it ended up being a corrupted timeline. I created a new timeline, then opened the corrupted timeline and lassoed all the content and copied it to the clipboard, then go to the newly created timeline and paste.

  • Alex Gat

    March 24, 2021 at 4:11 pm

    Thanks for the reply, I wonder if it is not GPU related.

    Anyway. I rebooted and went by.

  • Tom Watson

    March 24, 2021 at 8:08 pm

    I have no idea what caused the problem. I always use the latest beta version of Resolve when they are beta testing. It was in beta when this was happening, and I have not seen the problem since the last stable version was released. So it may have been a software glitch that was fixed.

    The bottom line was that I was always able to recover the timeline and never lost anything.

Viewing 1 - 4 of 4 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy