Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Zaxwerks Slow when going to the “set up” window

  • Slow when going to the “set up” window

     Matt Rhodes updated 16 years, 8 months ago 3 Members · 3 Posts
  • brian

    April 3, 2005 at 7:31 am

    I just upgraded from Invig Classic 3.07 to Pro 4.0.4 With classic when I hit the red “Set up” button the set up window would instantly pop open and away I would go. Now with Pro 4 everytime I try to go to the set up window it thinks about it for up to 30 seconds. I just sit and watch the little hourglass go around and around….. What’s up with that? Help!

    I’m running on a brand new Avid Media Composer system
    Windows XP 1 GB of RAM

    THANKS!

  • Ted Barnett

    April 4, 2005 at 5:36 am

    I just installed version 4.04 on the PC and have the same problem..

  • Matt Rhodes

    April 4, 2005 at 9:52 pm

    Hello.

    In version 4 of the Invigorator, we changed the way swatches are handled.
    This includes Material swatches, Object Style swatches, Lighting swatches, and Lighting Style swatches.

    Previously, each project had its own swatch bins. In version 4, we store global swatch bins on disk
    and allow all projects to access the global bins.

    When the Options/Set-Up window is opened, the swatches are loaded from disk. This usually only takes
    a second or two.

    If you’re finding that it takes longer that you’d like, feel free to delete the swatches you don’t use on a regular basis.

    Let me know if you have any other questions.

    Matt Rhodes
    Zaxwerks, Inc.

Viewing 1 - 3 of 3 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy