Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Sony Cameras Media error – But no option to restore media on PXW-X200

  • Media error – But no option to restore media on PXW-X200

     Craig Jones updated 3 years, 2 months ago 2 Members · 3 Posts
  • Craig Jones

    July 4, 2017 at 5:59 pm

    SONY PXW-X200 & Sony SxS 32GB

    Hey, looking for some advice.

    Both my SXS are are reading ” Media Error – Media (A) Needs to be Restored” in the camera

    Usually then it prompts to restore, not a problem. But there is no prompt at all to restore this time.

    I’ve tried:

    • Turning off/on
    • Power down over night
    • Cards in another PXW- X200
    • Connecting to my mac – (won’t show)
    • Placing one error card in with the camera with a “good” card.

    All no success.

    Does anyone have any ideas how to restore without the prompt in camera or a way around this?

    Thanks
    Craig

  • mark thompson

    July 5, 2017 at 5:05 am

    Craig,

    did you know about this Sony Utility?

    https://www.sony.net/Products/memorycard/en_us/px/dlcondition_mmu.html

    it might help.

    The only other thing I can think of, is it a new mac? Perhaps you haven’t updated to the latest drivers?

    mark

  • Craig Jones

    July 5, 2017 at 9:26 am

    Hi Mark,

    Appreciate the response. I didn’t know about that software so thanks for the advice, that’ll be handy for future use. Unfortunatly I still can’t see the card on the mac or the utility. I can see “good” cards but not the error one.

    My Mac is a MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) running Mac OS Sierra, as far as I can see my drivers are up to date.

    I’ll contact Sony direct.

    Thanks
    Craig

Viewing 1 - 3 of 3 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can. Our Privacy policy | GDPR Policy