Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums AJA Video Systems Loaded ‘El Capitain’ and now my Kona 3 card won’t be recognized

  • Loaded ‘El Capitain’ and now my Kona 3 card won’t be recognized

  • Jeff Barringer

    October 28, 2015 at 10:50 pm

    I tried loading the latest upgrades from Aja but the installation effort returns with a ‘failure to install’ message. How do I get the system to recognize my Kona 3 card-set? Any suggestions gratefully received as I am pulling my hair out with frustration. I have a 2008 Mac Pro with 2 x 3 GHz Quad-Core Intel Xeon processors w/ 10 gigs of ram. Running FCP 7. An old, but until today, solid system. Any Ideas? Thank you for your responses.
    Cheers,
    Jeff

  • Warren Eig

    October 29, 2015 at 4:23 pm

    AJA stopped development of the Kona 3 card so there will never be an updated for El Capitain. I bit the bullet and replaced mine with a Kona 4. I’m very happy with it. I’m still running 10.10.5, however.

    Warren Eig
    O 310-470-0905

    email: [email protected]
    website: https://www.BabyBoomPictures.com

    REEL: https://www.babyboompictures.com/BabyBoomPictures/Reels.html

    For Camera Accessories – Monitors and Batteries
    website: https://www.EigRig.com

  • Jeff Barringer

    October 29, 2015 at 4:29 pm

    Sigh. OK, thanks!

Viewing 1 - 3 of 3 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy