Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Activity Forums Apple Final Cut Pro X FCPX 10.3 not showing through edits

  • FCPX 10.3 not showing through edits

    Posted by Eugeny Korkhin on January 10, 2017 at 9:22 am

    Hi
    Does anybody have this “bug” in the 10.3.(1) where you cannot see ‘through edits’ on a video-only clips if the timeline is in the Waveforms only view mode? When I add a cut, it is there but there is no visual feedback. And there may be some ghost cuts, I mean it draws the dotted line but in the place where there’s no actual cut. I tested that on 2 different macs (iMac & MacBookPro), tried different OS versions (El Capitan & Sierra) but it’s all the same…
    Here’s the video showing that bug in action:
    https://www.youtube.com/watch?v=4-TF5rOopk4

    Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

    This happens because the functionality/content marked as “Google Youtube” uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

    Eugeny Korkhin replied 7 years, 4 months ago 2 Members · 2 Replies
  • 2 Replies
  • Anton Antokhin

    January 11, 2017 at 7:15 pm

    Yes, I had this happen a couple of times. Not clear what causes it. I usually quit/restart FCP right away, which seems to fix it.

  • Eugeny Korkhin

    January 11, 2017 at 10:15 pm

    Unfortunately in my case this is not some random UI glitch. Nothing seems to fix it: restart, reinstall, change OS, change computer, trash prefs, delete cache, different versions of ProVideoFormats, different codecs… It’s a bug, reproducible on every machine I have access to. But is it the same for everyone?

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy