Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Letters to the COW Team backslash in codeblock

  • backslash in codeblock

  • Declan Smith

    January 10, 2014 at 3:15 pm

    Hi,

    A number of times now when entering expressions in the After Effects expressions forum, the backslash character gets removed. I’ve tried putting double backslash but nothing seems to work. Any help would be most appreciated.

    Declan Smith
    https://www.madpanic.tv
    After Effects CS6/ FCS3 / Canon XLH1 / Canon 7D / Reason / Cubase

    “it’s either binary or it’s not”

  • Abraham Chaffin

    January 10, 2014 at 3:34 pm

    Hello Declan,

    Yes, the backslash character is special, and will not post properly. Try ampersand pound 0 9 2 semicolon.

    & # 0 9 2 ;

    \

    Abraham

  • Declan Smith

    January 10, 2014 at 4:06 pm

    That seems to work here, and if I add a code block, but it doesn’t work in the expressions box that is on the After Effects Expressions post form.

    \

    \d

    Declan Smith
    https://www.madpanic.tv
    After Effects CS6/ FCS3 / Canon XLH1 / Canon 7D / Reason / Cubase

    “it’s either binary or it’s not”

  • Abraham Chaffin

    January 10, 2014 at 6:28 pm

    Hello Declan,

    This issue should be resolved now. Using the backslash character should work now in both fields.

    \

    Abraham

  • Declan Smith

    January 11, 2014 at 12:39 am

    Amazing, all working beautifully now.

    Thankyou

    Declan Smith
    https://www.madpanic.tv
    After Effects CS6/ FCS3 / Canon XLH1 / Canon 7D / Reason / Cubase

    “it’s either binary or it’s not”

Viewing 1 - 5 of 5 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy