Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Adobe After Effects auto white balance

  • auto white balance

     Ivelina Ivanova updated 1 year ago 10 Members · 36 Posts
  • Richard Garabedain

    July 5, 2018 at 8:57 pm

    Oh son of a…8 years ago…

  • Paul Docherty

    July 22, 2020 at 4:35 pm

    I tried this, typed in the additional lines verbatim. Still getting the error “invalid numeric result (divide by zero?)”

    This project works fine with my video until I change the video size for the replacement input. I performed Fit To Composition on the hidden layers to adjust for size. Was that not correct?

  • Paul Docherty

    July 22, 2020 at 6:17 pm

    Update on this:

    Maybe it’s an AE CC 2019 (v16.1.3) issue. I just tried loading the original project file without changing _anything_ but as soon as I click on the text layer I get the “invalid numeric result” error in the same place. Same error after typing in your non-zero fix. Same error if I delete the text layer, so likely it’s just a coincidence activating the text triggers the error.

    BUT it appears to be working in AE CS6. So maybe I’m okay…

  • Chris Wright

    July 23, 2020 at 3:16 am
  • Ivelina Ivanova

    January 4, 2021 at 3:03 pm

    none of the links mentioned in this thread seem to work anymore 🙁

    EDIT: I had the private webpage error but managed to fix it. ignore my reply

  • Craig Trayler

    July 14, 2021 at 1:26 pm

    Hi, how did you get the last link to work? Comes up error when I try it as is or removing the f1. at the start.

  • Chris Wright

    August 10, 2021 at 2:45 pm

    AE CS6 autowhitebalance 1.0a.zip (division by zero bugfix, and luma matte, pre-converted down to cs6 for compability)

    https://drive.google.com/file/d/1oJolQuEzQUrM14oOoHEHyiEaFoa04Sus/view?usp=sharing

Viewing 31 - 37 of 37 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy