Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Blackmagic Design No Video Input or Output with 64-bit Drivers

  • No Video Input or Output with 64-bit Drivers

  • Peter Corbett

    April 17, 2006 at 7:26 am

    JUst completed a totorous install of Win XP 64, but with the 5.5 x64 Decklink drivers I can’t get any input or output of SDI video. THe capture window shows “No Video Input” and the external monitor shows no picture. All leads are correctly installed, nothing changed since the 32-bit installation. Anyone seem this?

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    Australia
    http://www.php.com.au

  • Kristian Lam

    April 18, 2006 at 12:49 am

    Hi Peter,

    What DeckLink card do you have?

    Can you contact us at pcsupport[at]blackmagic-design.com with your system details?

    regards

    Kristian Lam
    Blackmagic Design

  • Peter Corbett

    April 18, 2006 at 10:54 am

    Hi Kristian,

    I’ve been in touch with Matt since and I’ve decided to go back to 32-bit XP. I’m using a Giga-byte GA-1975X 975 mobo with 3.2 Intel D840. The weird thing is when I re-installed with 32-bit XP on the the very same hardware setup, it worked fine.

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    Australia
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    April 18, 2006 at 1:34 pm

    Plus standard SDI Decklink2

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    Australia
    http://www.php.com.au

  • Peter Corbett

    April 18, 2006 at 1:35 pm

    Plus standard SDI Decklink2.

    Peter peter (at) php.com.au

    Peter Corbett
    Powerhouse Productions
    Australia
    http://www.php.com.au

Viewing 1 - 5 of 5 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy