Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Activity Forums Blackmagic Design No “Enable legacy QT playback”

  • No “Enable legacy QT playback”

    Posted by Neil Sadwelkar on July 17, 2005 at 4:20 am

    After applying the latest 5.0 drivers on a Tiger system, The Enable legacy QT playback option in BM system preferences is grayed out. And no DV or other codec movies play out the video output. Why?

    Anyone see this? Or is it a well’known thing that I’ve missed somwhere.

    Neil

    Jacobo Rojsen replied 18 years, 11 months ago 6 Members · 5 Replies
  • 5 Replies
  • Uwe Klimmeck

    July 17, 2005 at 11:55 am

    It’s in a geman FinalCut forum as well.
    I don’t have this issue because I didn’t update my drivers.
    FCP 5.02, 10.4.2.

    FC Studio / DLpro / SDconnect / Dual 2.7 / Dual 1.4 / Dual iPod / http://www.fcpmunich.com

  • Chris Tomberlin

    July 17, 2005 at 11:15 pm

    Yep. Seeing the same thing here. It’s checked, but grayed out and no quicktime plays out to the NTSC monitor.

    Chris Tomberlin
    Editor/Compositor/Owner
    OutPost Pictures

  • Nico Sandhof

    July 18, 2005 at 3:26 pm

    also the same. thats not fine…

  • Steve Drew

    July 24, 2005 at 7:34 am

    …yet another confirmation of the issue.

  • Jacobo Rojsen

    July 29, 2005 at 1:58 am

    Same behavior here… bad, bad news 🙁

    Jacobo Rojsen
    ————————-
    Post Production Services, S.A.
    Mexico

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy