Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Adobe After Effects NEED HELP! No clue what happened.

Tagged: 

  • NEED HELP! No clue what happened.

  • Adam Arega

    October 12, 2021 at 1:57 pm

    Hello, I am currently working on a project for an after effects class I am taking. I was previously working on a school computer (Mac Desktop), and I saved the project file along with all the other necessary files on my SSD. I went to open the project file on my personal computer (MacBook Pro OS 11.4) and none of the images in my project are showing up, the composition display is blank save for the anchor point paths, and all my image files have weird different icons next to them. Upon opening up it said “puppet could not generate mesh” but I dont see why that would stop ALL my images from generating. Any advice at all would help, but I understand if this issue can’t be fixed just from my description and these pictures.

  • Andy Kiernan

    October 13, 2021 at 3:53 pm

    Go at this kind of thing logically, trust me it’s going to happen your whole career.

    Have you changed anything in the PSD?

    Does the PSD open in photoshop?

    Is the copy of AE you have legit?

    Have you updated to the latest version?

    Have you purged your memory/cache?

    Any other issues with AE?

    Any other issues with your mac?

  • Chris Gomersall

    October 13, 2021 at 8:27 pm

    Try re-linking your assets in the project window. The rest looks like you need to tweak your window display options.

  • Eric Santiago

    October 14, 2021 at 1:14 pm

    Have you opened the PSD in another app?

    Did you accidentally open it and convert to CMYK?
    That would give you an error.

Viewing 1 - 4 of 4 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy