Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Media 100 M100 Producer color correcting bug!

  • M100 Producer color correcting bug!

     Aryn Leigh updated 13 years, 6 months ago 2 Members · 3 Posts
  • Aryn Leigh

    October 10, 2007 at 6:53 pm

    I am working off of a macbook pro, and am having a problem with Media100 producer 11.5’s color correction software. Once rendered, the color corrected clip shows a bunch of bright white (or red) vertical lines throughout. The clips are completely unusable. I’ve tried trashing the preferences, importing different file types, but nothing seems to work. Has anybody encountered anything like this before??

    -EL

  • Floh Peters

    October 11, 2007 at 6:35 am

    [skylabs] “I am working off of a macbook pro, and am having a problem with Media100 producer 11.5’s color correction software.”

    Which version do you use? 11.5 was not supposed to run on MacBooks/Intel systems. V11.6 was the first Intel-native release, which could be used successfully on a MacBook Pro. You should upgrade to 11.6 or even to the new V12 if you are still running V11.5

  • Aryn Leigh

    October 11, 2007 at 12:31 pm

    Aha! That could be the answer. It would explain a couple of other strange things that the system’s been doing. Thanks!

Viewing 1 - 3 of 3 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy