Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums AJA Video Systems KONA and FCP

  • KONA and FCP

  • Jim McLean

    October 15, 2010 at 2:21 pm

    Final Cut Pro v6 and my KONA LHe box are not speaking anymore. When I open After Effects I see the video being output to the monitor and tape machines. When I open Final Cut or Motion the video is not there. Stays on color bars (have that set in the AJA control panel). The only thing different between now and yesterday is we installed a new HD monitor.

  • walter biscardi

    October 15, 2010 at 2:26 pm

    What Easy Setup are you using in FCP?

    Walter Biscardi, Jr.
    Editor, Colorist, Director, Writer, Consultant, Author, Chef.
    HD Post and Production
    Biscardi Creative Media

    “Foul Water, Fiery Serpent” Winner, Best Documentary, LA Reel Film Festival.

    Blog Twitter Facebook

  • Jim McLean

    October 15, 2010 at 2:37 pm

    right now I have it set to NTSC and AJA Kona 10 bit uncompressed. Which is what I set it back to in an effort to get SD to work. I have used several different setups. Also, in the past when I would injest video via the AJA box the video would not appear on the monitor, now when I use log and capture and import video with the AJA box I see the video as it is coming in on the monitor.

  • Jim McLean

    October 15, 2010 at 2:48 pm

    GOT IT FIXED THANKS!!!

Viewing 1 - 4 of 4 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy