Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums AJA Video Systems KiPro Connection Status Disconnected

  • KiPro Connection Status Disconnected

     Scottie Tooley updated 8 years ago 3 Members · 3 Posts
  • Danny Skarka

    February 2, 2013 at 12:43 am

    Love my KiPros but one is giving me an issue. On the web interface, it reads “Connection Status” Disconnected.
    I have done the usual..rebooted. Restore to default. Confirmed network. I can ping it. I can see the web interface.

    I’m on 3.1.0.42. Any suggestions or path?

    Thank you

  • gary adcock

    February 5, 2013 at 2:47 pm

    [Danny Skarka] ” On the web interface, it reads “Connection Status” Disconnected.
    I have done the usual..rebooted. Restore to default. Confirmed network. I can ping it. I can see the web interface.

    From the manual

    Remote Control ( Menu Item # 35.2): Enables or disables Ki Pro remote control by an external device.

    gary adcock
    Studio37

    Post and Production Workflow Consultant
    Production and Post Stereographer
    Chicago, IL

    https://blogs.creativecow.net/24640

    follow me on Twitter
    @garyadcock

  • Scottie Tooley

    February 26, 2013 at 10:19 am

    If the above doesn’t work, try updating your browser. For whatever reason, I was having the same problem with IE, but them installed the newest Firefox, and all was well.

Viewing 1 - 3 of 3 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy