Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Zaxwerks Issues with AE7.01 and PA

  • Issues with AE7.01 and PA

     Mark Maness updated 13 years, 5 months ago 3 Members · 4 Posts
  • RICHARD Gardner

    February 8, 2007 at 2:23 am

    Me again. Is anyone having issues with AE7 .01 and PA ? When I click on the PA plug-in and launch it in AE ( after applying to a solid), then open a new scene, the PA window flickers and locks out PA and AE. I updated PA, so I am not sure what is causing this..
    Richard

  • Matt Rhodes

    February 8, 2007 at 5:49 pm

    Hi Richard.

    Are any of your AE panels undocked?

    We have a known bug where the PA interface
    doesn’t work properly when AE has undocked panels.

    NOTE: If you get into this situation, one thing you can
    do is to Cmd+Tab to another application and then
    Cmd+Tab back to AE — that will allow you to control/close
    the PA interface.

    Let us know if you have any more questions.

    Matt Rhodes
    Zaxwerks, Inc.

  • RICHARD Gardner

    February 13, 2007 at 10:04 pm

    Thanks, Matt. It is working now.

  • Mark Maness

    March 28, 2007 at 2:58 pm

    Still doesn’t work for me…

    _______________________________

    Wayne Carey
    Schazam Productions
    http://www.schazamproductions.com

Viewing 1 - 4 of 4 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can. Our Privacy policy | GDPR Policy