Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums AJA Video Systems Avid MC 6 & 10.1 driver for LHi

  • Avid MC 6 & 10.1 driver for LHi

     dan luke updated 8 years, 7 months ago 2 Members · 3 Posts
  • dan luke

    February 2, 2012 at 9:12 pm

    I just tried the latest driver from AJA (10.1) and MC didn’t recognize my kona card after the upgrade. I uninstalled and re-installed no difference. So I rolled back to 10.0 and everything is fine.

  • AJA Sales Department

    February 2, 2012 at 10:26 pm

    When you update to driver version 10.1 you also need to update your Open IO Plug In for Avid. If you did not perform this step, the hardware would not be recognized. If you would like to use driver version 10.1, simply use the AJA Uninstaller in the Applications>AJA Utilities folder. Then install version 10.1 as well as the associated version of the Open IO Plug In.

    Driver and open IO Plug Ins are found here:
    https://www.aja.com/support/avid/index.php

    If you have any other questions or need assistance, feel free to contact AJA Technical Support via phone or email Monday through Friday between 9am and 5pm PST.


    AJA Video Systems
    +1 (530) 274-2048 Intl.
    (800) 251-4224 US
    sales@aja.com

  • dan luke

    February 3, 2012 at 4:13 am

    well that explains it then.

Viewing 1 - 3 of 3 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy