Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Forums Adobe After Effects After Effects Question

  • After Effects Question

  • Scott Thomas

    May 8, 2005 at 10:39 pm

    I posted a message over in the After Effects forum.

    https://www.creativecow.net/forum/read_post.php?postid=111539520857537&forumid=2

    I’ve not gotten any response over there except my own where I posted a link to the movie.

    If any of you have time, please take a look.

  • jean hauptman

    May 9, 2005 at 12:44 am

    Scott-

    I assume that you created your comp in 3-d with 3d on all layers clicked on.
    Then MOVED that comp into the smaller comp?
    That is how you should have done this, and if should have worked.

    If you actually did this, and things were still helter skelter, here are more things to try:

    1. Compress transformations in the last comp. Normally you do this to make your 3d comp 3d in the final comp. Sometimes, though it actually screws the 3d up and it only works correctly when “compress” is off.

    2. Is 2d on in both comps? If all comps are 2d and compress transformations is clicked on, then start different combinations of clicking off.

    I’ve been working intensely with 3d for the past few months, and am stlll finding that things that are supposed to work in the final comp don’t for whatever reason, and juggliing uncompressed and the 3-d on and off eventually gets things right.

    I don’t have time to look at your project right now, but if you would like to email it I may have time in a couple of weeks.

    Hope some of this works for you.

  • Scott Thomas

    May 9, 2005 at 1:40 am

    Hmmmm. I’ll have to look at those things when I get back to work Monday. I don’t have the files here at home. Thanks for the help.

  • Michael

    May 9, 2005 at 4:57 am

    How big are your files? I’d llke to take a look at them too…I’ve been messing with the 3d camera in AE over the last few years…last time I did an animation like you’re trying to do, I did the whole project in lightwave instead…

    Michael

  • Steven Benton

    June 6, 2005 at 10:47 pm

    I Posted a reply in AE forum

Viewing 1 - 5 of 5 posts

Log in to reply.

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy