Creative Communities of the World Forums

The peer to peer support community for media production professionals.

Activity Forums Adobe After Effects AE outPoint expression bug

  • AE outPoint expression bug

    Posted by Gyula Bodonyi on March 22, 2023 at 9:49 am

    Hi I have a problem using the outPoint expression. I’ve tried everything and I’m not sure if it’s a bug and I should use an other version or am I missing something. (inPoint expression works fine)

    Joe Rodriguez replied 1 year, 3 months ago 3 Members · 4 Replies
  • 4 Replies
  • Gyula Bodonyi

    March 22, 2023 at 10:07 am

    here’s a printscreen of the issue. If I create an other comp, it reads the value correctly. The framerate is 30 fps for all, and also no time remapping is applied.

  • Filip Vandueren

    March 23, 2023 at 1:16 pm

    Just as a sanity check: have you cleared the cache ? I can’t replicate the problem.

  • Gyula Bodonyi

    March 23, 2023 at 2:06 pm

    Yes I did. 🙁 I think something wrong happened with that one comp, or got posessed by an evil spirit. If I create a new comp it works as it should be. It’s just a pain in the ass because I have to replace many comps which are the duplicates of the bugged one.

  • Joe Rodriguez

    April 25, 2023 at 3:56 pm

    I have exactly the same problem. Some outpoint don’t work and output some random number… Thanks for saying it was comp relative, it may be not the solution to our problem but that’s a great help when you have to deliver 😀

We use anonymous cookies to give you the best experience we can.
Our Privacy policy | GDPR Policy